Workshop bridal half up & mermaid 

Bridal half up

Een half up  is 1 van de meest gekozen kapsels door de bruid van nu en is dat ook altijd geweest! Leer deze prachtige style en hoe je houdbaarheid creëert voor een hele dag in deze 1 daagse workshop!

Bridal mermaid

Een half up  tover je heel snel om in een mermaid braid! Leer variëren en laat in een handomdraai meerdere stylen zien aan jouw bruid!

Wat leer je?

In deze workshop leer je:

-Het verschil in haarstructuren.

-Productkennis per structuur.

-Verschillende krultechnieken.

-Verschillende vlechtechnieken.

-Werken met haarstukken.

-Kapsel style aanpassen aan het karakter van de bruid.

 

 

 

Indeling van de dag.

Yes here we go!

De dag begint met een korte kennismaking, ik vind het altijd fijn om even te weten wie er deelnemen en wat je ervaring is in hairstyling. Daarna starten we met een demo, neem pen en papier mee want ik vertel hier ontzettend veel belangrijke info!

Daarna een korte break en gaan we verder op een model, we bespreken met de groep per model wat de juiste werkwijze is en welke technieken er geschikt zijn om vervolgens allemaal aan de slag te gaan!

Wat neem je mee?

N

Een model met half lang tot lang haar of een oefenhoofd*

N

Puntkam en borstel

N

Krultang,liefst in verschillende maten

N

Verschillende stylingsproducten zoals haarlak, volumepoeder, mousse of settinglotion

N

Pen & papier

N

* Er zijn een aantal oefenhoofden aanwezig, wanneer je geen model of oefenhoofd hebt kunnen regelen reserveer dan een oefenhoofd bij ons via : info@bruidsstylingacademie.nl

Voor wie is deze workshop geschikt?

De startende bruidsstyliste

Wanneer je nog helemaal aan het begin staat van je carríere is het fijn om eerst een dagcursus te volgen om te ervaren hoe je het vind, veel deelnemers van de volledige bruidsstyling opleiding volgen eerst een dag workshop om de sfeer te proeven van de academie en om te ervaren of ze een hele opleiding willen volgen, 90% van de deelnemers zijn zo enthousiast dat ik ze later terug zie in de opleiding.

De ervaren bruidsstyliste

Wanneer je al werkzaam bent als bruidsstyliste en even zin en behoefte hebt aan een flinke dosis inspiratie dan is deze dag echt een aanrader voor je! Jezelf blijven ontwikkelen is een must in het vak, je kunt altijd blijven leren en jezelf verbeteren.

Hairstylistes & schoonheidsspecialisten

Wanneer je al werkzaam bent als hairstylist en regelmatig bruidskapsels verzorgt is het onwijs fijn om up to date te blijven met de laatste trends, in een bridal half up zijn er in de loop der jaren veel varianten voorbij gekomen en zeker de laatste trend is echt een andere manier van werken! Keep up en volg deze dag voor nieuwe inspiratie!

Zij gingen je voor

En groeien nu door

Zo wat leer je veel in 1 dag! de tijd vloog voorbij en ik vond het zo jammer dat het voorbij was, Linda vertelt zo enthousiast over het vak en ik zelf werd ook steeds enthousiaster, ik heb me ter plekke ingeschreven voor de hele opleiding!

Naam

Denise

Na wat trainingen van Linda en veel meegaan met Linda heb ik het vertrouwen opgebouwd om het gewoon te gaan doen! Volgens Linda kon ik het echt en al geloofde ik het zelf niet altijd bleek toch dat ze gelijk had haha,sindsdien werk ik elk jaar voor Linda en style ik veel bruiden, we blijven leren en trainen”

Naam

Roxanne

ik wilde vroeger altijd al bruidsstyliste worden maar ik ben op advies van mijn ouders de administratieve kant op gegaan, nu ben ik 35 en ik zag de opleiding van Linda en ik dacht ,als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit meer! ik doe de avond opleiding en ik vind het waanzinnig leuk! “

Naam

Britt

Ja! Start vandaag aan jouw droombaan!

Ja dat wil ik!

Normaal €225,-
Alleen nu

€175,-

Heb je een vraag?

Laat het ons weten