3 daagse bridal bootcamp

3 daagse bootcamp

Je bent al werkzaam als muah of bruidsstyliste en je wilt je skills verbeteren, naar een hoger niveau tillen, dan is deze 3 daagse bootcamp iets voor jou!

Wat leer je?

Dag 1 : HAIRSTYLING

  • Nieuwste techniek laagopgestoken met vulling
  • Volume krullen met extensions
  • Next level vlechten
  • Smooth & soft afwerking kapsels

Dag 2: VISAGIE

  • 5 stappen plan bruidsmake-up bepalen die de hele dag houd
  • Glamour bride
  • Eigen input, welke techniek wil je leren,die gaan we trainen

Dag 3 : COMPLETE BRUIDSSTYLING

  • We gaan ons focussen op het geven van een juist advies, een look die past bij jurk, gezichtsvorm en persoonlijkheid van de bruid
  • Hoe je een proefsessie vlot en soepel laat verlopen dmv de juiste werkwijze.
  • Je gaat zelf jouw model omtoveren tot een bruid aan de hand van de net opgedane theorie,van het eindresultaat worden mooie foto’s gemaakt die bruikbaar zijn voor social media & website, zorg voor een passende outfit.

Indeling van de dag.

Yes here we go!

De dag begint met een korte kennismaking, ik vind het altijd fijn om even te weten wie er deelnemen en wat je ervaring is in bruidsstyling. Daarna starten we met een demo, neem pen en papier mee want ik vertel hier ontzettend veel belangrijke info!

Daarna een korte break en gaan we verder op een model, we bespreken met de groep per model wat de juiste werkwijze is en welke technieken er geschikt zijn om vervolgens allemaal aan de slag te gaan!

Wat neem je mee?

N

Een model met half lang tot lang haar of een oefenhoofd*

N

Dag 1, Al je hairstylingspullen

N

Dag 2, Al je make up spullen

N

Dag 3: Al je spullen plus aankleding model: liefst een bruidsjurk en anders een mooie jurk, denk ook aan sieraden en schoenen.

N

Pen & papier

N

*Model meenemen

Dag 1 mag op een oefenhoofd of op een model.

Dag 2 graag op model, anders op een andere deelnemer werken, mits deze ook geen model heeft. Dit moet van te voren gecommuniceerd worden.

Dag 3 OP MODEL.

Er zijn een aantal oefenhoofden aanwezig, wanneer je geen model of oefenhoofd hebt kunnen regelen reserveer dan een oefenhoofd bij ons via : info@bruidsstylingacademie.nl

Voor wie is deze workshop geschikt?

De startende bruidsstyliste

Wanneer je nog helemaal aan het begin staat van je carríere is het fijn om deze bootcamp te volgen om te ervaren hoe je het vind, veel deelnemers van de volledige bruidsstyling opleiding volgen eerst een dag workshop of deze bootcamp om de sfeer te proeven van de academie en om te ervaren of ze een hele opleiding willen volgen, 90% van de deelnemers zijn zo enthousiast dat ik ze later terug zie in de opleiding.

De ervaren bruidsstyliste

Wanneer je al werkzaam bent als bruidsstyliste en even zin en behoefte hebt aan een flinke dosis inspiratie dan zijn deze dagen echt een aanrader voor je! Jezelf blijven ontwikkelen is een must in het vak, je kunt altijd blijven leren en jezelf verbeteren.

Hairstylistes & schoonheidsspecialisten

Wanneer je al werkzaam bent als hairstylist en regelmatig bruidskapsels verzorgt is het onwijs fijn om up to date te blijven met de laatste trends, deze dagen zijn ideaal om kennis te maken met bruidsmake-up en te ontdekken of het iets voor jou om erbij te gaan doen! Keep up en volg deze dagen voor nieuwe inspiratie!

Zij gingen je voor

En groeien nu door

Zo wat leer je veel in 1 dag! de tijd vloog voorbij en ik vond het zo jammer dat het voorbij was, Linda vertelt zo enthousiast over het vak en ik zelf werd ook steeds enthousiaster, ik heb me ter plekke ingeschreven voor de hele opleiding!

Naam

Denise

Na wat trainingen van Linda en veel meegaan met Linda heb ik het vertrouwen opgebouwd om het gewoon te gaan doen! Volgens Linda kon ik het echt en al geloofde ik het zelf niet altijd bleek toch dat ze gelijk had haha,sindsdien werk ik elk jaar voor Linda en style ik veel bruiden, we blijven leren en trainen”

Naam

Roxanne

ik wilde vroeger altijd al bruidsstyliste worden maar ik ben op advies van mijn ouders de administratieve kant op gegaan, nu ben ik 35 en ik zag de opleiding van Linda en ik dacht ,als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit meer! ik doe de avond opleiding en ik vind het waanzinnig leuk! “

Naam

Britt

Ja! Start vandaag aan jouw droombaan!

Ja dat wil ik!

Normaal €750,-
Alleen nu

€575,-

Heb je een vraag?

Laat het ons weten