Workshop Soft glam bridal make-up 

Soft glam bridal make-up

Een soft glam bridal make-up is 1 van de meest gekozen stylen van make-up door de bruid van nu. Leer deze prachtige style make-up en hoe deze aan te passen aan het karakter en persoonlijkheid van jouw bruid in deze 1 daagse workshop!

Wat leer je?

In deze workshop leer je:

-Het aanbrengen van een frisse stralende basis met een soft glow.

-Een zeer natuurlijke manier van contouring.

-Een oogmake-up opzetten die natuurlijk oogt maar wel echt goed is aangezet.

-Wimperverlenging aanbrengen.

-Kleurbepaling per type.

-Make-up style aanpassen aan het karakter van de bruid. 

 

 

 

Indeling van de dag.

Yes here we go!

De dag begint met een korte kennismaking, ik vind het altijd fijn om even te weten wie er deelnemen en wat je ervaring is in het aanbrengen van bruidsmake-up. Daarna starten we met een demo, neem pen en papier mee want ik vertel hier ontzettend veel belangrijke info!

Daarna een korte break en gaan we verder op een model, we bespreken met de groep per model wat de juiste wijze is en welke kleuren er geschikt zijn om vervolgens allemaal aan de slag te gaan!

Wat neem je mee?

Make-up by Pune!

N

1 model

N

Je kwastenset *

N

Je make-up kit *

N

Handdoek

N

Make-up reiniging & hydra crème

N

Tissues,watjes & wattenstaafjes

N

* Make-up en kwastensets zijn ook aanwezig in de academie voor degene die nog net beginnen, het is ook mogelijk dit aan te schaffen van te voren,hierover word je geinformeerd bij inschrijven.

Voor wie is deze workshop geschikt?

De startende visagist

Wanneer je nog helemaal aan het begin staat van je carríere is het fijn om eerst een dagcursus te volgen om te ervaren hoe je het vind, veel deelnemers van de volledige bruidsstyling opleiding volgen eerst een dag workshop om de sfeer te proeven van de academie en om te ervaren of ze een hele opleiding willen volgen, 90% van de deelnemers zijn zo enthousiast dat ik ze later terug zie in de opleiding.

De ervaren visagist

Wanneer je al werkzaam bent als visagiste en even zin en behoefte hebt aan een flinke dosis inspiratie dan is deze dag echt een aanrader voor je! Jezelf blijven ontwikkelen is een must in het vak, je kunt altijd blijven leren en jezelf verbeteren.

R

Hairstylistes & schoonheidsspecialisten

Wanneer je al werkzaam bent als hairstylist en regelmatig bruidskapsels verzorgt zul je regelmatig de vraag krijgen of je ook de make-up kunt doen, dankzij deze dag ben je al een heel eind en kun je voor jezelf bekijken of het ook echt iets voor je is!

Zij gingen je voor

En groeien nu door

Zo wat leer je veel in 1 dag! de tijd vloog voorbij en ik vond het zo jammer dat het voorbij was, Linda vertelt zo enthousiast over het vak en ik zelf werd ook steeds enthousiaster, ik heb me ter plekke ingeschreven voor de hele opleiding!

Naam

Denise

Ik ben al 30 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en was echt toe om er iets nieuws bij aan te bieden, ik heb wel al een basis in make-up maar wilde toch even wat nieuwe technieken leren..maar om dan weer een hele opleiding te doen had ik ook geen zin meer in dus dit was precies ideaal!

Naam

Josefine

Ik hou gewoon van make-up, ik heb zo’n grote verzameling inmiddels ,moet er toch s wat mee gaan doen! heerlijke workshop gehad,wat is die Linda goed zeg en legde het goed uit, ik overweeg bijna een carriére switch haha, voor nu was het fijn om een dag met mijn hobby bezig te zijn en wie weet s een vriendin te voorzien van een make-up:)

Naam

Saskia

Begin nu met groeien

Je kunt direct aan de slag

Normaal €225,-
Alleen nu

€175,-

Heb je een vraag?

Laat het ons weten