Bridal hair

Allround hairstyling opleiding 16 weken

Wil jij werken als allround hairstyliste met een specialisatie in bruidskapsels? Dan is dit de opleiding voor jou! 

Inhoud opleiding

Tijdens deze opleiding beginnen we bij de basis van het vak, je gaat technisch leren opsteken doormiddel van pure vakkennis, tijdens deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • productkennis
  • verschillende haartypes
  • face framen bij elke gezichtsvorm
  • fohnen 
  • diverse vlechttechnieken
  • diverse half en heel opsteektechnieken
  • werken met extensions en opvulling
  • gast en feestkapsels
  • diverse theorie over het werken als bruidsstyliste

Je sluit de opleiding af met een theorie en praktijk examen en uiteraard jouw diploma hairstylist!

visagie opleiding

Indeling van de dag.

Yes here we go!

De dag begint met een deel theorie,we gaan diep in op alle vaktheorie en doen dit door middel van alles klassikaal bespreken , je hebt pen en papier bij je om aantekeningen te maken, in het online deel van de opleiding maak je thuis de bijbehorende opdrachten.

Daarna starten we met een demo, schrijf ook hier mee want ik vertel hier ontzettend veel belangrijke info!

Daarna een korte break en gaan we verder op een model, we bespreken met de groep per model wat de juiste werkwijze is en welke technieken er geschikt zijn om vervolgens allemaal aan de slag te gaan!

We ronden de les af door mooie foto’s te maken van het resultaat, je krijgt hierin meteen les hoe je jouw kapsel of make up het mooiste kan fotograferen zodat je deze kunt gebruiken voor je social media/ website en uiteindelijk een mooi portfolio mee kunt opbouwen.

Kijk voor inspiratie eens naar ons bruidsportfolio : Portfolio 

Dagopleiding:

Duur 16 weken van 10 uur tot 14.30 uur

Avondopleiding:

Duur 16 weken van 19 uur tot 22 uur

Kosten dagopleiding: €1795,-

Kosten avondopleiding: €1595,-

Werkpakket: €295,-

Aanbetaling bij inschrijving: €150,-     (dit word verrekend met het totaalbedrag)

Betaling mag in 1 keer of in 4 termijnen.

CADEAU BIJ INSCHRIJVING:

Een professionele krultang!

Voor wie is deze allround hairstyling opleiding geschikt?

Voor wie nog nog geen kennis heeft van hairstyling, nog aan de start staat van zijn of haar carièrre.

Of:

Wanneer je al werkzaam bent als kapper, bruidsvisagist of schoonheidspecialiste.

Je bent werkzaam in een salon en je wilt je kennis verbreden.

Na je opleiding?

Ik heb de opleiding professional bruidsstyliste in 3 delen verdeeld, dus wanneer je echt als professional bruidsstyliste aan de slag wil raad ik je aan om de bridal visagie te volgen en daarna de bridal pro opleiding, lees meer over deze opleidingen in de brochure of via onderstaande links.

 

Deze opleiding is ook geschikt voor wanneer je wil werken in:

Tv & film

In deze opleiding komen alle technieken aan bod die nodig zijn om persoon mooi op beeld te laten overkomen. We houden hier rekening met HD camera’s en belichting. Dus wanneer je aan de slag wilt als allround muah raad ik je zeker aan deze hairstyling opleiding te volgen.

Fotografie

Juist wanneer je ook jouw styling talent volledig wil benutten is het goed om ook voor fotostudio’s te gaan werken, in deze opleiding komt veel theorie over diverse belichting en poses voor waarin dit allemaal word meegenomen zodat jij niet alleen weet hoe je de bruid mooi laat schitteren op haar trouwfoto’s maar ook voor fotografen kunt gaan werken.

Voor speciale gelegenheden

Voor particulieren een mooi kapsel verzorgen wanneer zij een speciale gelegenheid hebben is 1 van de leukste dingen om te doen en ook heel dankbaar, veel stylistes combineren dit met bijvoorbeeld visagie zodat je jouw klant volledig in de watten kunt leggen! Na het volgen van deze opleiding kun je ook volledige make overs verzorgen of bijvoorbeeld leuke workshops organiseren.

Zij gingen je voor

En groeien nu door

Zo wat leer je veel in 1 dag! de tijd vloog voorbij en ik vond het zo jammer dat het voorbij was, Linda vertelt zo enthousiast over het vak en ik zelf werd ook steeds enthousiaster, ik heb me ter plekke ingeschreven voor de hele opleiding!

Naam

Denise

Na wat trainingen van Linda en veel meegaan met Linda heb ik het vertrouwen opgebouwd om het gewoon te gaan doen! Volgens Linda kon ik het echt en al geloofde ik het zelf niet altijd bleek toch dat ze gelijk had haha,sindsdien werk ik elk jaar voor Linda en style ik veel bruiden, we blijven leren en trainen”

Naam

Roxanne

ik wilde vroeger altijd al bruidsstyliste worden maar ik ben op advies van mijn ouders de administratieve kant op gegaan, nu ben ik 35 en ik zag de opleiding van Linda en ik dacht ,als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit meer! ik doe de avond opleiding en ik vind het waanzinnig leuk! “

Naam

Britt

Ja! Start vandaag aan jouw droombaan!

Ja dat wil ik!

Cadeau bij inschrijving: een professionele kwastenset!

Wil je eerst een advies gesprek met Linda betreft de opleiding? Plan dan een vrijblijvend intake gesprek in: